sâmbătă, 19 iulie 2008

De-a cuvintele...

M-am apucat de ”blogarit” din dorinta de a ma exprima intr-un fel mai...sa zicem...coerent...constant...nu neaparat concis...si dintr-un impuls nebun de a ma juca de-a scrisul...Acum nu stiu exact daca asta e o boala...dar incepe sa-mi fie din ce in ce mai clar ca se cam acutizeaza...Cuvintele...cu cateva saptamani in urma am inceput ”cuvantul zilei” - o distractie extrem de interesanta...Functioneaza foarte simplu - primul cuvant care-ti vine in minte atunci cand te trezesti...Cel mai haios e ca..intr-un fel sau altul iti influenteaza ziua...ca e sau nu autosugestie...n-as putea sa garantez...dar ce te faci cand ai de-a face cu ”morocanos” sau ”draci” sau ”depresie”?? Pentru ca trebuie sa recunosc ca nu de putine ori au fost primele, matinale si fardate...gata sa defileze prin mintea mea amortita de somn....Pai ce sa faci? Incerci sa le privesti chioras si sa fii mai puternica decat ele...Asa ca...hai sa ne jucam cu ideile si cuvintele...nu se stie niciodata ce putem descoperi cu adevarat...
Apropo....cuvantul zilei: ”hmmmm” ( a se mentiona ca nu este neaparata nevoie sa fie un cuvant strict...se accepta si onomatopeele ;)))

2 comentarii:

Mihai spunea...

Cateodata stau. Fara sa cuget. Ascult muzica si timpul o ia razna. Spre copilarie, spre tinerete... Mi-a placut geografia. Nu si calatoriile. Ma plimb pe strazi, prin parcuri (cate mai sunt in viata), scriam poezii, iar acum fac fotografii. Preferabil cu flori.
Cateodata stau. Pur si simplu. Mi-e greu pentru ca atunci gandurile se inscriu intr-un raliu. si alearga nebune.

angela spunea...

Daca adevarul fiecaruia dintre noi poate fi atins, simtit, ”concret”, atunci DOAR in raliul gandurilor se afla...Crampeiele de idei, secundele de nostalgie, de asumare a propriului eu si chiar a altora...sunt veritabile minuni care ne contin, ne reprezinta, ne dau substanta! Lasa-te prada acestor momente cat mai des posibil ;)