joi, 25 decembrie 2008

Jingle bells, jingle bells, it*s Christmas time in the city...

Cu riscul de a parea demodata, trebuie sa spun ca am o plangere...Craciunul 2008 a venit fara zapada...altfel, frumos gatit - e drept - cu o raza de soare prinsa la gat pe post de fular, si miros de iarna (cu grade minus si tot tacamul), colinde, cozonaci, sarmalute si alte ”romanisme culinare”, vinut cu scortisoara, braduti, coronite, beculete, lumanarele, beteala, Hrusca, leneveala..
Nu stiu despre voi, dar eu nu prea stiu ce sa fac cu atata timp de lenevit...Ne intalnim, mancam, bem, mergem, zgaim ochii la teveu, iar mancam, iar bem, iar mergem, iar zgaim ochii...Aaaa, mai citim - ca s-au cam adunat romanele pe noptiera in asteptarea momentului prielnic, iar ne intalnim...si tot asa...Nu-i rau, e adevarat....dar nitel plictisitor, parca...
Cum am uitat ”culoarea” Craciunului? CADOURILE....frumoase, lucioase, invelite in ambalaje de calitate, ”ochioase”, cu fundite...simbol al generozitatii si al dragostei impartasite!
Din pacate, mai neglijam ceva...momentul pios, intoarcerea catre Dumnezeu, chiar si in momentele de bucurie...Dar asta e omul...
Sa nu umbrim insa bucuria care pluteste peste noi...Sa incercam macar sa o pastram cat mai mult posibil!!
Sa facem din urarea ”Craciun fericit!” un leitmotiv al anului care va urma - pentru inceput - si al celorlati...Ce ar fi sa ne salutam de acum incolo cu ”Un an fericit!”, ”O zi fericita!”...Cu atatea ”fericiri”...poate am reusi sa gustam miracolul!

http://www.123greetings.com/events/christmas/merry_christmas/christmas77.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

ho ho ho, merry muthafuckin' xmas!